Pörkölt, Ungersk köttgryta

Såhär gör jag Pörkölt (vissa skulle kalla det Gulasch (fel, Gulasch är soppa)). Köttet kan varieras, kyckling är också gott.
2 paket gyttbitar
3 lökar
3 vitlöksklyftor
2 röda paprikor (man kan ha en röd och en gul om man tycker det är kul)
2 burkar krossade tomater
Massa paprikapulver (ungersk som är det bästa finns att köpa på Saluhallen i Stockholm)
Såhär gör man:
1. Hacka allt som ska hackas. 2. Medans 1, värm en stor gryta med lite olja i. 3. När grytan är varm, lägg i lök, kött och vitlök. Låt det koka ihop sig lite. 4. När köttet börjar få färg ha i 2-3 matskedar paprika pulver, låt det koka lite. 5. Ha i hackad paprika. Koka lite. 6.Ha i tomatburkarna och lite vatten. 7. Låt koka. Ju längre destå bättre. Det är menningen att köttet ska koka sönder.