Pasta med Kantareller

 
Oerhört kass bild. Måste verklien skärpa mig! Men detta är verkligen supergott. 
 
ca 70 gram frysta kantareller
0.5 dl grädde
2 msk persilja
2 msk viltfond
1 tsk soya
3 msk vitt vin
3 msk riven parmesan
1 schalottenlök
1 msk smör
salt och peppar
 
1. Stek svamp och lök i smöret
2. Koka pastan
3. Ha i resten av ingredienserna i såsen och låt koka ihop en stund
4. Smaka av och ha i mer av det som eventuellt fattas. Jag gillar att ha i mer persilja på slutet.
5. Häll av pasta när det är ganska al dente och låt den koka med såsen en stund. 
6. Ha på parmesanost.
7. Nomnom!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: